Ομελέτα με καβουρμά και πατάτες

    Υλικά

    1 Πατάτα

    3 Αυγά


    250γρ Καβουρμά

    120 γρ, Κασέρι

    50 ml Ελαιόλαδο

    Αλάτι

    Πιπέρι

    Εκτέλεση

    1. Καθαρίζουμε την πατάτα και την τρίβουμε στον τρίφτη σε ένα λεκανάκι
    2. Βάζουμε το τηγάνι στην φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο
    3. Ρίχνουμε την τριμμένη πατάτα και την ψήνουμε και από της δυο μεριές
    4. Αφαιρούμε την πατάτα και βάζουμε τον καβουρμά αφού πρώτα τον έχουμε κόψη κομματάκια
    5. Καβουρδίζουμε και τον καβουρμά λίγο
    6. Χτυπάμε τα αυγά βάζουμε αλάτι, πιπέρι και αδειάζουμε μέσα στον καβουρμά
    7.  ρίχνουμε και το κασέρι που το έχουμε κόψει και αυτό σε κυματάκια και τα ψήνουμε όλα μαζί

    Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί 

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.